top of page
Tobias cracked jacket shoot-7.jpg

Møt vår ambassadør
TOBIAS BECS
Verdensrekordholder & fem ganger
verdensmester i football freestyle

Fra det øyeblikket Tobias Becs kunne gå var han uadskillelig fra sin elskede ball.

 

Etter et tiår med å spille fotball bestemte Tobias seg for å satse på en karriere som fotballfreestyler. Han droppet ut av skolen og kastet seg inn i freestyle-fotballens verden. Hans innsats og engasjement ga resultater da han ble en av de første 16 spillerne som ble med i World Tour, en turnering der verdens beste freestylere konkurrerer i forskjellige byer over hele verden.

 

Tobias’ eksepsjonelle ferdigheter og prestasjoner har gitt ham fem verdensmestertitler, to europamestertitler og flere norske titler. Han har også vunnet en rekke andre konkurranser og satt tre offisielle verdensrekorder.

Tobias von doren-3.jpg

Hans innovative og vågale stunts med ballen har gitt ham et rykte som piner innen freestyle. Noen av de mest kjente stuntene hans inkluderer triksing mens han henger fra en byggekran, og triksing mens han paraglider. Tobias’ prestasjoner har inspirert utallige unge fotballentusiaster over hele verden til å utforske de ubegrensede mulighetene i freestyle fotball.

 

I 2012 startet Tobias sportsmerket 4Freestyle som i dag er det største merket for freestyle og gatefotball, med en visjon om å gi tilbake til samfunnet ved å støtte ulike arrangementer og skape arenaer som Off-Pitch Arena. 4Freestyle har vært fast samarbeidspartner for VM og Norgesmesterskapet i freestyle fotball siden 2013.

 

I dag jobber han som ambassadør for sporten ved å holde taler og opptre på arrangementer over hele verden, og er alltid på jakt etter nye måter å fremme sporten han elsker.

Du kan lese mer om Tobias på hans hjemmeside.

bottom of page